Dark_LeXu`
| Subiect: TEAPA DE LA CHIMIE:)) Vin Mai 09, 2008 8:33 pm | |
| - Citat :
- Aneci Mihai: dar dc asa de dim?
Dark_Lexu Balea: bunaseara Ale: sal lexule Aneci Mihai: nu putem la 7 jumate 8? Toma Rodica: ok, alexandra vine sa vad cine mai vine Dark_Lexu Balea: salutare Dark_Lexu Balea: ce se intampla? Aneci Mihai: k la 6 jumate nici navetistii nu pot venii Toma Rodica: alex tu vi vineri? Aneci Mihai: ca ii prea devreme Ale: yo o sa le spun maine la colegi Aneci Mihai: parerea mea Ale: maine intrati pe net? Dark_Lexu Balea: pai ce trebuie sa stabilim Ale: cand mergem la arieseni Ale: Dark_Lexu Balea: suna bine Ale: Aneci Mihai: doamna profesoara dc asa de dim? la 6 jumate? Ale: cred Toma Rodica: da intru maine seara voi fi pe net Ale: boon Dark_Lexu Balea: ce e la 6 mah? Aneci Mihai: Alexandra: Profa_de_chimie: daca nu veniti vineri, nu o sa mai mergem la arieseni Profa_de_chimie: asta e Alexandra: pai cand tre sa mergem? Alexandra: weekendu asta?? Profa_de_chimie: vineri doar puteam stabili asta Alexandra: ahhh Alexandra: pai dak ne intalnim doar cei de la eco???si dupa aceea ne lasati?? Alexandra: Profa_de_chimie: unde sa ne intalnim, in 208, si sa nu facem ora? Profa_de_chimie: Alexandra: daaaaaaaaaa YO™: dap Alexandra: se poate?>LD Alexandra: Profa_de_chimie: ok, dar la 6.30 dimineata Alexandra: YO™: Alexandra: waaauuu YO™: la cat? Alexandra: ehhh...bine si asa Alexandra: k dupa aceea dormim Alexandra: YO™: atunci yo crek va onorez cu lipsa Alexandra: ioi...io nush ce sa zik Profa_de_chimie: ori toti ori niciunu Alexandra: o sa Toma Rodica: da, mai tarziu doar pentru a face ora nu ptr eco Ale: Ale: hai mah k nu murim dak venim la 6.30 k dupa aia dormim mai copii Aneci Mihai: pai sa facem ora? Ale: serios Ale: veniti?? Toma Rodica: doar vb despre eco si va las sa dormiti ... in 205 Dark_Lexu Balea: 6 jumatate diminetaza Dark_Lexu Balea: dimineatza* Aneci Mihai: noi ne refeream... k sa venim cei de la eco la ora si la ora sa discutam prb ARIESENI Ale: pai poate nu poate dna profesoara mai Ale: Ale: poate mai are si ea alta treaba Ale: dak tot nu mergem la ora Dark_Lexu Balea: Dark_Lexu Balea: way...dar eu abea ma trezesk la 7 40 cum sa ma trezesk la 6 jumatate Ale: Ale: apoi fa si u o exceptie Dark_Lexu Balea: Aneci Mihai: pai de asta intreb... nu poate doamna profesoara sau vrea sa facem si ora? Ale: k dupa aia tot dormi Toma Rodica: no asa e Aneci Mihai: deci? Ale: pai..dak mergem la 6 30 nu facem ora Dark_Lexu Balea: deci vorbiti serios? Ale: da mah Dark_Lexu Balea: Aneci Mihai: ne int vineri la 6 jumate si dupa ce term mergem acasa(fara a mai face ore)? Toma Rodica: asa e alexandra, la 6.30 nu facem ora iar la 8 face ora Ale: da mihai Dark_Lexu Balea: ma s-o terminat cu 1 aprilie Ale: Dark_Lexu Balea: sau nu Toma Rodica: da dar suntem tot in aprilie Dark_Lexu Balea: Dark_Lexu Balea: 6:30.... Ale: dna profesoara...deci...dak ne intalnim la 6.30...nu mai facem ora..nu??? Toma Rodica: nu Ale: aham Dark_Lexu Balea: asa o sa vin la scoala Dark_Lexu Balea: la aceeasi pensiune mergem? Ale: Aneci Mihai: pai balea Toma Rodica: da, daca va platiti voi transportul, cazarea si masa Aneci Mihai: vb vineri ce si cum Dark_Lexu Balea: Dark_Lexu Balea: Ale: Ale: noh...deci ne intalnim vineri la 6.30 in 205??? Ale: ramane stabilit asa?> Ale: sa vb si ku ceilalti?? Aneci Mihai: dar mah Aneci Mihai: navetisti cum ajung la ora aia? Toma Rodica: .... doar glumeam fiindca am auzit din "alte surse" ca ati "complotat" sa nu veniti vineri la scoala Ale: pai la navetisti le zicem dupa aia Dark_Lexu Balea: Ale: )) Dark_Lexu Balea: eram sigur Ale: c tare Dark_Lexu Balea: Aneci Mihai: Ale: si yo Ale: banuiam ceva Ale: ) Dark_Lexu Balea: bine am banuit yo de faza cu aprilie Aneci Mihai: ati facut sami sara somnu de sperietura Ale: da am mushkat-o.. Ale: asta e Ale: ))))))) Dark_Lexu Balea: am muscat-o un pik si eu Toma Rodica: cat despre arieseni, nu ar strica o iesire de un weekend dar nu avem in prezent bani la eco Ale: wayyy Ale: mi-ati facut dor de arieseni.. Ale: Ale: ) Toma Rodica: las poate rezolvam mai incolo Ale: daaa Ale: dna profesoara Ale: stiti k v-am intrebat ora trecuta despre ceva ku dezvoltarea durabila trivalenta a mediului Ale: pt o lucrare de licenta Toma Rodica: da alexandra Toma Rodica: ai aflat detalii Ale: nu prea Toma Rodica: adica exact ce vrea Ale: as avea nevoie despre chestia asta lamodul general Ale: la modul Ale: e ceva nou aparut din cate am inteles Toma Rodica: nu am idee de unde ai putea lua Toma Rodica: cred ca e nou Aneci Mihai: revenind la sc.... vineri nu ne int Ale: nici eu) Toma Rodica: Dark_Lexu Balea: Dark_Lexu Balea: of of Toma Rodica: ok Toma Rodica: noapte buna Aneci Mihai: nb Ale: noapte buna Dark_Lexu Balea: nb Ale: Toma Rodica has left the conference.
Dark_Lexu Balea: am muscat-o in serie Dark_Lexu Balea: =0) Dark_Lexu Balea: Ale: noh mah baieti Aneci Mihai: zbye Ale: )))))))))))) Dark_Lexu Balea: am muscat-o in serie Dark_Lexu Balea: Ale: ))))))))) | |
|
Toph
| Subiect: Re: TEAPA DE LA CHIMIE:)) Vin Mai 09, 2008 8:56 pm | |
| | |
|
Dark_LeXu`
| Subiect: Re: TEAPA DE LA CHIMIE:)) Vin Mai 09, 2008 10:21 pm | |
| pai dak ai observat am zis ceva de aprilie pe acolo numa dak am vazut k nici aneci nici alexandra nu ma sustin...plm...ce era sa mai zik:)) si la faza asta s-o cam dat de gol:D - Citat :
- Dark_Lexu Balea: ma s-o terminat cu 1 aprilie
Ale: Dark_Lexu Balea: sau nu Toma Rodica: da dar suntem tot in aprilie | |
|
Toph
| Subiect: Re: TEAPA DE LA CHIMIE:)) Vin Mai 09, 2008 10:27 pm | |
| dada am vazut aia oricum k alexandra n-o pus niciunu botu` | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TEAPA DE LA CHIMIE:)) | |
| |
|